Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2016.

11:10

"Da sam želeo da ga udarim, onesvestio bih ga"

Zlatan Ibrahimović istakao je da nije imao nameru da udari beka Evertona Šimusa Kolmana na gostovanju Mančester Junajteda na Gudison parku u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: Getty images

Šveđanin je posle jednog žestokog duela sa defanzivcem "karamela" pao na Irva i udario ga nogom u glavu, ali mu se odmah izvinio.

"Igrali su grubo, a čuo sam jednog komentatora da je rekao da sam ga udario namerno. Bio je to izjednačen duel. On me oborio, ja sam pokušao da ga izbegnem. Da sam želeo da udarim nekog u glavu, onesvestio bih ga. Znam to dobro da radim", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je doneo vođstvo Junajtedu u Liverpulu sjajnim lobom u 42. minutu utakmice, ali su "Crveni đavoli" opet u finišu ispustili tri boda, Lejton Bejns je izjednačio na 1:1 golom iz penala.

Junajted je tek šesti u Premijer ligi sa 13 bodova zaostatka za liderom Čelsijem, bliži je zoni ispadanja, a u sledećem kolu dočekuje Totenhem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve