Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2016.

14:09

Otac golmana Šapekoensea: Čudo od boga

Otac jednog od trojice preživelih igrača Šapekoensea u avionskoj nesreći rekao je da je bog spasao njegovog sina sigurne smrti.

Izvor:

Autor:

Otac golmana Šapekoensea: Čudo od boga
Getty Images

Avion sa 77 osoba srušio u Kolumbiji, poginula je 71 osoba među kojima i 19 članova brazilskog fudbalskog kluba Šapekoense, koji su putovali na utakmicu finala Kupa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala u Medeljinu.

Prema zvaničnim informacijama, šest osoba je preživelo, od kojih trojica fudbalera, među kojima i rezervni golman Džekson Folman, kome je amputirana noga.

"Šanse da preživite pad aviona su praktično nepostojeće. To što je moj sin jedan od preživelih je čudo od boga", rekao je golmanov otac Paulo Folman u izjavi za Asošiejted pres.

On je dodao da porodica još nije razgovarala sa Džeksonom, niti je dobila informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Rekao je i da očekuje da će za dan ili dva otputovati u Kolumbiju.

Bolnica u Kolumbiji saopštila je da je Džeksonu Folmanu amputirana desna noga, ali da je on u stabilnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu