Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2016.

12:00

Živković opomenuo Partizan: Novac ili tužba

Krilni napadač Benfike Andrija Živković poslao je bivšem klubu Partizanu opomenu pred utuženje zbog neizmirenih dugovanja.

Izvor:

Autor:

Živković opomenuo Partizan: Novac ili tužba
StarSport

Živković želi da mu se isplate zaostala dugovanja, u visini od 11.758,35 evra i 54.397,16 dinara, kako ne bi bio prinuđen da tuži klub iz Humske.

Reprezentativac Srbije nije se na lep način rastao s crno-belima, pošto je najpre odstranjen iz tima, kada je vraćen s priprema na Kipru, jer nije želeo da produži ugovor koji mu je istekao na leto, zbog čega je drugu polusezonu prošle takmičarske godine proveo trenirajući s drugim timom.

Takođe, kada je saga oko njegovog odlaska trajala, pojavila se i informacija da će Partizan morati da plati 'penale' igračevom menadžeru Piniju Zahaviju u visini od oko 2,5 miliona evra.

Na kraju, Andrija i njegov otac Jovica istrajali su u nameri da ugovor ne bude produžen, da bi petog dana jula potpisao petogodišnji ugovor s 'Orlovima' iz Lisabona – kada je samo za potpis dobio četiri miliona evra.

S druge strane, Partizan će na ime obeštećenja dobiti svega 260.000 evra, u sklopu obavezne isplate koju uslovljava Evropska kuća fudbala (UEFA) kao kompenzacije na ime ulaganja u razvoj igrača, ali se trenutno spori s Benfikom pred sudom oko isplate spomenute sume.

Živković je do sada upisao po nastup u prvenstvu i Kupu Portugala za tim sa Luža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve