Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.10.2016.

18:20

Klop brani igrače: Lovren i Matip su bili sjajni

Liverpul je odlično krenuo u novu sezonu i posle devet kola su na deobi prvog mesta sa 20 bodova, koliko imaju Mančester Siti i Arsenal.

Izvor: SM

Autor: SM

Klop brani igrače: Lovren i Matip su bili sjajni
Getty Images

Ipak, na udaru kritičara našla se odbrana ‘redsa’ koja u samo jednoj utakmici nije kapitulirala. Međutim, menadžer Jirgen Klop jasno je poručio što misli o tim kritičarima.

"Čuo sam već nekoliko puta da Liverpul ima sumnjivu obranu, ali nemam poštovanja prema ljudima koji to govore. Nije to neki problem, ne moram svakoga poštovati. Trener sam ovih momaka, blizak sam sa igračima, sve utakmice gledam iz prilično dobre perspektive. Protiv Junajteda smo se branili briljantno, a protiv Vest Bromiča je bilo jako teško, ali nismo imali nikakvih problema u odbrani", rekao je bivši trener Dortmunda.

Nemački stručnjak posebno je pohvalio Dejana Lovrena i Džoela Matipa.

"Morali smo da budemo vrlo agresivni kada smo branili njihove duge lopte bez prekršaja. Bio je to ozbiljan izazov, ali odradili smo ga briljantno. Posebno bih pohvalio Dejana i Džoela koji su bili izvanredni," zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve