Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.10.2016.

08:24

Klop: Još nisam video loš tim u ligi

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da će borba za titulu biti izuzetno teška jer nema slabe ekipe u Premijer ligi.

Izvor: MN

Autor: MN

Klop: Još nisam video loš tim u ligi
Getty Images

„Redsi“ su u devetom kolu savladali VBA sa 2:1, ostvarili šestu pobedu i sada dele prvo mesto sa Arsenalom sa 20 bodova.

Klop je zadovoljan pobedom, ali je istakao da njegova ekipa mora još više da radi na odbrambenim zadacima.

"Imamo 20 bodova. Nismo niti mogli više da osvojimo na ovom meču, tako da je to u redu. Rezultat 2:1 vas drži budnim bolje nego 4:0, to je tako. Sada verovatno nismo dovoljno iskusni u ovim situacijama pa ni ne možemo lagano da igramo. Međutim, uopšte nije lako. Teško je uz sve ove jake timove. Potrebna vam je i sreća, potrebno je da su vam svi igrači spremni. Nemam problem s golom koji smo primili, iako bih naravno voleo da nam mreža ostane netaknuta. Mi pre svega moramo da sprečimo protivnike da stvaraju prilike. Zasad se branimo dosta dobro", rekao je Klop.

Osvrnuo se Klop na to šta bi moglo biti odlučujuće za osvajanje titule.

"Što će odlučivati? Nisam dovoljno dugo u ligi, ali zapravo nisam video mnogo iznenađujućih rezultata. Izgubili smo kod Barnlija, ali i Everton je. Još nisam video slabu ekipu u ligi, pa znači da je za titulu potrebno mnogo rada. Sve ekipe imaju problema, ali naš posao je da pronađemo rešenja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu