Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.08.2016.

23:30

Španovićeva stavlja tačku na fenomenalnu sezonu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nastupiće u četvrtak u Cirihu na poslednjem mitingu Dijamantske lige sa namerom da potvrdi prvo mesto.

Izvor: AK

Autor: AK

Španovićeva stavlja tačku na fenomenalnu sezonu
Foto: Getty images

Španović je ranije obezbedila Dijamantski trofej, pošto ima nedostižnu bodovnu prednost u odnosu na rivalke u skoku udalj, olimpijsku šampionku Tijanu Bartoletu i srebrnu iz Rija Britni Riz.

Miting u Cirihu biće novi duel te tri skakačice u dalj, koje su osvojile sva tri odličja u toj disciplini na Olimpijskim igrama u Riju.

Španovićeva je ukupno osvojila 56 bodova zahvaljujući pobedama u Šangaju, Oslu, Štokholmu, Lozani, Parizu i drugom mestu u Judžinu, ali i ušla u istoriju jer nijednoj skakačici nije pošlo za rukom da trijumfuje na pet mitinga u sezoni.

Iza nje je fenomenalna sezona, titula prvaka Evrope, medalje na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu u dvorani, te trijumf u Dijamantskoj ligi.

Skokovi u dalj na programu su u četvrtak od 19:05 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu