Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.05.2016.

17:00

"Kuva" u Humskoj, Bjeković očekuje nerede

Kandidat za predsednika Partizana Nenad Bjeković očekuje nerede na izbornoj Skupštini u utorak u Teleoptiku.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

Bjeković je zbog toga pisao ministru unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Nebojši Stefanoviću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću.

"Ovim putem želim da Vas obavestim da sam tokom vikenda od strane više lica obavešten da određene grupe bliske sadašnjem rukovodstvu planiraju da tokom izborne Skupštine izazovu incidente (primenom fizičkog nasilja, bacanjem suzavca ili na drugi sličan način) sa ciljem sprečavanja održavanja iste i njihovog daljeg ostanka na vlasti. Sa istim ciljem, te iste grupe i rukovodioci u fudbalskom klubu Partizan već nedeljama pretnjama, ucenama i zastrašivanjem utiču na članove Skupštine iz reda zaposlenih i to u smislu njihovog izjašnjavanja i glasanja na predmetnoj skupštini", rekao je Bjeković, kandidat opozicije.

Bjeković će se u utorak "boriti" sa nekada bliskim saradnikom Ivanom Ćurkovićem za mesto prvog čoveka kluba iz Humske. Ćurković je od decembra na čelu Radne grupe, kada je podneo ostavku tadašnji predsednik Zoran Popović. Njemu će glavni saradnik biti Žarko Zečević, bivši generalni sekretar kluba koji je prihvatio njegovu ponudu za mesto potpredsednika.

"Jedna koncepcija je da uprava radi svoj posao, administracija svoj, a struka da radi bez uticaja. Druga koncepcija je vaninstituciona, tu konkretno mislim na familiju Nedić, koja se krije iza Bjekovića. Konkretno znam njihovu priču, "evo on će da vodi klub tri meseca, pa ćemo onda mi". Nenada dobro poznajem, ukoliko se desi da on dođe na čelo kluba, on će se ubrzo iznervirati i sam otići", istakao je Zečević.

Vanredna sednica Skupštine Fudbalskog kluba Partizan zakazana je za utorak od 17 časova u SC Teleoptik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu