Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

23:50

Emeri: Biće teško sa Liverpulom

Trener Sevilje Unai Emeri rekao je da je njegova ekipa odigrala veoma dobar meč u polufinalu Lige Evrope.

Izvor: MN

Autor: MN

Emeri: Biće teško sa Liverpulom
Getty Images

Sevilja će imati priliku da treći put zaredom osvoji ovo takmičenje posle pobede nad Šahtjorom 3:1, a prvi meč završen je rezultatom 2:2.

U finalu će se, 18. maja u Bazelu, sastati sa Liverpulom koji je izbacio Viljareal.

„Morali smo da znamo kako da se nosimo sa situacijom. Kao i tamo, utakmica je počela ludo. U drugom delu tim je reagovao na pravi način. Odigrali smo veoma dobar meč. Gol nam je dao samopouzdanje da igramo onako kako želimo“, rekao je Emeri, koji je priželjkivao špansko finale

"Uživamo u ovom takmičenju, a siguran sam da uživaju i naši navijači. Nama je ovako čak i lakše da izborimo Ligu šampiona. Igramo treći finale u nizu i stvarno uživamo. Špansko finale bio bi sjajno, ali protiv Liverpula će biti jako teško. Međutim, u ovom trenutku želimo uživati u ovom uspehu. Naporno smo radili da stignemo tu gde smo sada", istakao je trener Sevilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve