Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

08:25

Ronaldo: Za sve koji su sumnjali

Kristijano Ronaldo smatra da će finale Lige šampiona sa gradskim rivalom Atletikom biti teško, izjednačeno, ali posebno.

Izvor: AK

Autor: AK

Ronaldo: Za sve koji su sumnjali
Foto: Beta/AP

Real je do drugog finala sa Atletikom u poslednje tri godine stigao minimalnom pobedom u dvomeču sa Mančester Sitijem.

"Bilo je tesno, ali igrali smo bolje od Sitija, stvorili više šansi, bili intenzivniji na terenu. Očekivali smo pritisak Sitija posle našeg gola, ali smo kontrolisali igru. 1:0 je "malo" vođstvo, ali smo srećni što smo u finalu", rekao je Ronaldo.

Real je rano poveo u sredu na Santjago Bernabeuu preko Gareta Bejla, u nastavku je imao prilika za još golova, ali je strepeo za rezultat do poslednjeg sudijskog zvižduka.

"Imali smo šansi za gol preko Modrića i mene, ovo je bio tip utakmice koju smo tako mogli da "ubijemo". Nismo uspeli, bilo je neizvesno, ali bitno je da smo u finalu. Tamo će biti teško, kao i svako finale, šanse su 50-50, ali srećni smo što ćemo igrati, biće to posebna utakmica", istakao je Ronaldo.

Portugalac se vratio na teren posle dvonedeljne pauze zbog povrede.

"Ljudi su sumnjali u mene, ne znam zašto. Znaju da sam se brzo oporavio, zadovoljan sam svojom igrom", rekao je Ronaldo.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika na programu je 28. maja na stadionu San Siro u Milanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve