Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.05.2016.

09:25

"Jednostavno, najbolja liga na svetu"

Nedoumica je i dalje aktuelna – koja liga je najbolja na svetu? Ali, španska "Marka" nema dilemu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Poznati španski list nastavio je da prati izuzetno uzbudljivu borbu za titulu u Primeri i naslovnu stranu posvetila Barseloni, Realu i Atletiko Madridu.

’Kraljevski klub’ je u subotu otvorio seriju pobeda favorita, minimalnim rezultatom na gostovanju u San Sebastijanu, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Garet Bejl.

Nešto kasnije Atletiko ga je preskočio zahvaljujući trijumfu nad Rajo Valjekanom na ’Kalderonu’, u duelu u kojem je gol vredan tri boda postigao Antoan Grizman.

Ipak, Barselona je u pretposlednjem meču subotnjeg programa slavila u Sevilji protiv Betisa i vratila se na čelo tabele, strelci su bili Ivan Rakitić i Luis Suares.

Zbog ovakvog scenarija, "Marka" je u naslovu iznela svoje mišljenje.

"Jednostavno, najbolja liga na svetu".

Takođe, velika borba vodi se i za Evropu, ali i opstanak gde je ugroženo nekoliko ekipa – Levante, Hetafe, Sporting Hihon, Rajo Valjekano, Granada...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d