Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.04.2016.

19:53

Laciju dovoljno poluvreme sa Empolijem

Fudbaleri Lacija savladali su Empoli sa 2:0 u pretposlednjem meču 33. kola italijanske Serije A.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Laciju dovoljno poluvreme sa Empolijem
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Lacio je odigrao odlično prvo poluvreme u kojem je rešio pitanje pobednika, a strelci su bili Kandreva iz penala i Onazi.

Ofanzivni vezista domaćih već u sedmom minutu sigurno je izveo jedanaesterac i najavio trijumf nebesko plavih, dok je Nigerijac mrežu gostiju zatresao u najboljem mogućem trenutku – u 44. minutu.

Onazi je prošao po sredini, odigrao lep dupli pas sa Mirosavom Kloseom i rutinski savladao golmana Pelađotija.

U drugom poluvremenu ekipa koju vodi Simone Inzagi mogla je i do ubedljivijeg trijumfa, da su u završnici koncentrisaniji bili Kandreva i Keita Balde.

Srpski fudbaler Milan Biševac nije bio u protokolu, Filip Đorđević ušao je u 74. minutu, Dušan Basta se na terenu pojavio sedam minuta kasnije, dok je Sergej Milinković-Savić ponovo presedeo na klupi za rezervne igrače.

Posle ovog trijumfa Lacijali su ostali na osmom mestu sa 48 bodova, ali izjednačili sa Sasuolom koji je poziciju iznad, dok je Empoli ostao 12. sa devet bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve