Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.12.2015.

20:00

Živković u Dortmundu za 2,5 miliona?

Najbolji igrač Partizana Andrija Živković na korak je od prelaska u Borusiju Dortmund, tvrdi "Bild".

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Realno je očekivati da supertalentovani 19-godišnji Nišlija ove zime napusti Partizan, s obzirom na to da mu ugovor sa crno-belima ističe na leto, a nemački list tvrdi da će pojačati BVB.

Isti izvor navodi da će visina transfera iznositi 2,5 miliona evra, od čega će se u kasu u Humskoj 1 sliti samo četvrtina, dok će ostalo pripati investicionom fondu Pinija Zahavija i porodici Andrije Živkovića.

Prethodno, u javnost su dolazile informacije da upravo Zahavi koči prelazak "zlatnog orlića" u Dortmund, zbog svojih jakih veza sa Benfikom, gde je želeo da udomi Živkovića. Ipak, prema informacijama 'Bilda', Živković će stopama Antonija Rukavine i Miloša Jojića, koji su takođe iz Partizana otišli u tim iz Rura.

Živković je u timu Tomasa Tuhela projektovan kao zamena za Pjer-Emerik Obamejanga, koji je 'već viđen' u Mančester sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve