Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2015.

08:25

Bandalovski: Fabrisio otišao da postigne gol...

Defanzivac Partizana Ivan Bandalovski prebacio je odgovornost na saigraču iz odbrane Fabrisija Dornelasa za treći primljen gol.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Raul Bobadilja je u 88. minutu glavom zatresao mrežu Živka Živkovića i doneo Augzburgu 3:1, rezultat kojim je Partizan ispao iz Lige Evrope.

"Ja sam se okliznuo pre nego što sam hteo da skočim, ali je Fabrisio otišao da postigne gol iz kontre i nije se vratio, tako da je druga stativa ostala otvorena", rekao je Bandalovski.

Bugarski internacionalac smatra da tim nije zaslužio takav ishod.

"Toliko razočaranje nikada u karijeri nisam imao, kao i svi u svlačionici. Jednostavno, mislim da nismo zaslužili ovo. Propustili smo previše prilika u drugom poluvremenu, dok su oni imali jednu šansu i opet uspeli da postignu golove. Cele nedelje smo vežbali prekide, znali smo da su tu izuzetno jaki. Rekli smo da igramo koncentrisano, ali opet, kao protiv Vojvodine, primamo gol iz prekida. Nemam reči da opišem svoja trenutna osećanja i to mi je potpuno neshvatljivo", rekao je Bandalovski.

Partizan je jednu od najboljih sezona u Evropi završio sa devet bodova u grupi, ali je zbog slabije gol razlike ostao bez plasmana u prolećni deo takmičenja posle 11 godina.

Neposredno pre trećeg gola Nemaca stopostotnu šansu je propustio Darko Brašanac. Trener crno-belih Ljubinko Drulović se nije pojavio na pres konferenciji, jer je imao sastanak sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

U međuvremenu, kompletna uprava kluba, na čelu sa Zoranom Popovićem, Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom je podnela ostavku, čemu je prethodilo skandiranje celog stadiona "Uprava napolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve