Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2015.

00:07

Igrači u suzama, Drulović poslao pomoćnika

Pomoćni trener Partizana Luis Dijogo Kampoš rekao je su igrači u suzama posle šokante eliminacije iz Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Crno-beli su golom Raula Bobadilje u 88. minutu pretrpeli poraz od 3:1 i tako završili svoje učešće u na trećem mestu grupe L, zbog lošije gol razlike od gostiju iz Nemačke.

Na konfrenciji za mediji nije bilo prvog trenera ekipe Ljubinka Drulovića, za koga je iz kluba rečeno da je na sastanku, da bi se kasnije saznalo da je bio sa Ivicom Ilievim, sportskim direktorom, ali ne zbog svog statusa.

Nedugo zatim, prema saznanjima naše kuće, kompletna Uprava Fudbalskog kluba Partizan podnela je ostavku na zahtev navijača.

"Igrači su dali sve od sebe, plakali su u svlačionici. Izvinjavam se navijačima, ali igrači su zaslužili svojim svakodnevnim radom da ih podrže i veruju u njih u budućnosti. Svakako da smo razočarani rezultatom, nismo ovo očekivalo, pogotovo jer smo se odlično spremili za meč. Igrači su znali sve što je bilo potrebno, ali jednostavno nije bio naš dan. Prvi gol nam je došao kao 'nož' u srce", rekao je Kampoš.

Posle ispadanja iz Evrope, šampionu Srbije ostane da se okrene nacinalnom Kupu, gde će na proleće igrati četvrtinu finala, pošto posle 20 odigranih kola u Superligi zaostaju 24 boda za liderom Crvenom zvezdom.

"Golovi posle grešaka, kakav je bio i drugi, su nas totalno presekli, a onda je i Živković dobio crveni. Imali smo strategiju za utakmicu, znali smo da će oni igrati ofanzivno i da ćemo morali da pazimo. Želeli smo da igramo na kontranapade, ali smo primili golove iz grešaka", zaključio je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve