Nova vest
Fudbal

Petak, 27.11.2015.

13:59

Mihajlović: Ubeđen sam u plasman u LŠ

Trener Milana Siniša Mihajlović veruje da "rosoneri" imaju kvalitet da završe među prva tri mesta u Seriji i kasnije se vrate u Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Getty images

"Posle utakmice protiv Napolija osvajali smo u proseku dva boda po meču. Ubeđen sam da možemo da nastavimo u ovom ritmu i na kraju dođemo do mesta koje vodi u Ligu šampiona. Posle završetka prvog dela sezone, očekuju nas direktni dueli sa konkrentima za visok plasman i siguran sam da možemo da budemo uspešni", rekao je Mihajlović

Temperamentni srpski trener odbacio je navode da ekipa ima nedostatak karaktera.

"Ne mogu stvari izenada da se okrenu. Promenili smo mnogo igrača, stil igre i još se prilagodjavamo na sve. Uvek gubimo kada primimo prvi gol? To nije problem karaktera. Možemo da kada prvi primimo gol preokrenemo rezultat, ali u nekim mečevima nismo imali sreće", zaključio je bivši selektor Srbije.

Fudbaleri Milana nalaze se na sedmom mestu na tabeli italijanskog šampionata sa 20 bodova, osam manje od trećeplasirane Fiorentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve