Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.11.2015.

20:20

Stoilov: Šteta što nismo postigli treći gol

Trener Astane Stanimr Stoilov rekao je da žali što njegova ekipa protiv Benfike nije uspela da postigne treći gol i osvoji sva tri boda u 5. kolu Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Beta/AP

"Mislim da smo zaista dobro odigrali utakmicu. Postigli smo lepe i efektne golove, učinili sve da pobedimo... Razočarani smo jer nismo postigli treći gol i osvojili sve bodove", rekao je Stoilov, a prenosi sajt Lige šampiona.

Fudbaleri Astane igrali su ranije danas u Kazahstanu nerešeno 2:2 sa portugalskom Benfikom, u prvoj utakmici petog kola Grupe C Lige šampiona.

"Nismo izgubili utakmicu. Moji fudbaleri su pokazali veliko strpljenje i istajnost. Na početku sezone niko nije očekivao da ćemo prikazivati tako dobre igre protiv veoma jakih protivnika", rekao je Stoilov.

Astana je posle ovog remija izgubila šansu da se plasira u narednu fazu Lige šampiona, pošto zauzima poslednje, četvrto mesto u Grupi C sa tri boda, dok se Benfika plasirala u osminu finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu