Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.11.2015.

10:37

Benites: Nisam u sukobu sa Ronaldom

Trener madridskog Reala Rafael Benites tvrdi da ne postoji nikakav sukob između Kristijana Ronalda i njega i zahvalio se predsedniku kluba na podršci.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Real je proteklog vikenda doživeo potpuni debakl u ‘El klasiku’, u kojem je poražen sa 4:0 od Barselone, zbog čega su se pojavile spekulacije da je Benites pred otkazom.

Međutim, prvi čovek Reala Florentino Peres je odlučio da podrži španskog stručnjaka, koji za sada ostaje u Madridu.

Posle poraza od Barselone bilo je i glasina da je Ronaldo uslovio upravu ‘kraljevskog kluba’, da moraju da izaberu između Benitesa i njega, ali je trener Reala to negirao pred gostovanje Šahtjoru u Ligi šampiona.

Sukob sa Kristijanom? Ne, on apsolutno ne postoji. Kristijano je fantastičan fudbaler i potpuno neophodan Realu. Ne smatram da smo u krizi, imamo odličan tim i sjajne igra. Svi smo ujedinjeni, dobili smo podršku cele uprave i predsednika. Imali smo razgovore i sada je na igračima i meni da sredimo neke stvari na terenu”, naglasio je Benites.

Real je već obezbedio plasman u drugu fazu Lige šampiona, pošto dva kola pre kraja grupne faze ima deset bodova, tri više od Pari Sen Žermena, a sedam od Šahtjora, odnosno Malmea.

Duel između Šahtjora i Reala igra se od 20.45 u Lavovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve