Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2015.

09:38

Del Boske: Biće teško izabrati 23 igrača

Selektor Španije Visente del Boske smatra da će mu biti veoma teško da izabere najbolja 23 pojedinca za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.godine.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

'Furija', dvostruki uzastopni prvak Starog kontinenta, uspešno je završila još jedan kvalifikacioni ciklus, pošto je minimalnim trijumfom u Ukrajini potvrdila prvo mesto u grupi C.

U timu Španije našlo se nekoliko igrača od kojih se očekuje da u budućnosti budu važan deo ekipe, uključujući Maria, Nolita, Sabijera Ečeitu...

"Svi su odigrali veoma dobro. Dobro je imati više opcija, jer tada znate ko sve može da vam pomogne. Neće mi biti lako da izaberem najboljih 23 za EURO naredne godine, ali ima vremena do tada", rekao je Del Boske, "Imamo nekoliko solucija na više pozicija i to ohrabruje.Takođe, i Ukrajinci su odigrali dobar meč, imali su svoje šanse, najpre preko Andrija Jarmolenka i Evgena Konopljanke u kontra napadima, ali je i David de Hea bio sjajan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve