Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.10.2015.

15:14

Murinjo: Juve će pobeđivati, isto kao i Čelsi

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da očekuje da se Juventus digne i počne da pobeđuje posle veoma lošeg starta šampionata i 12. mesta u Seriji A.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

„Italijanska liga nikad nije bila izjednačenija. Da sam navijač Intera ne bih bio nimalo nezadovoljan, jer su veoma dobro startovali sezonu. Juventus se muči, ali kao i Čelsi oni će se dići i početi da pobedjuju, to je samo pitanje vremena“ rekao je Murinjo za „Gazetu delo Sport“.

Portugalski stručnjak se zatim osvrnuo na kritike Fabija Kapela, koji ga je optužio da ’spaljuje’ igrače Celsija.

Pročitao sam ono što je Kapelo rekao i mislim da bi on trebalo više da govori o fudbalu, nego o kritikama na račun kolega. Mogao sam i ja da pričam o njegovim "uspesima" sa reprezentacijom Engleske ili Rusije, ali nisam. Pre bih pričao o sjajnim trijumfima koje je Kapelo ostvario u svojoj karijeri“, zaključio je ’Specijalni’.

Murinju je oo drugi mandat na klupi ’Plavaca’, a sa Čelsijem ima osvojene tri titule šampiona Engleske, tri Liga Kupa, FA kup i Komjuniti šild.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve