Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2015.

08:48

Klop rekao „da“, u četvrtak u Liverpulu?

Engleski mediji pišu da je Jirgen Klop prihvatio ponudu Liverpula i da će potpisati trogodišnji ugovor sa „Crvenima“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty images

Razgovori predstavnika kluba i Klopa su navodno uspešno završeni, pa će bivši trener Borusije iz Dortmunda u četvrtak stići u Liverpul na potpis ugovora.

Očekuje se da će Klop biti predstavljen kao novi menadžer kluba tokom predstojećeg vikenda. Debi na klupi kluba sa ’Enfilda’ Klop bi trebalo da ima protiv Totenhema u Londonu 17. oktobra.

Sam trener se nije mnogo oglašavao, a za nemački Bild je izjavio: „Nema mnogo šta da se priča. Nema ni definitivnog da, ni definitivnog ne.“

Ipak, izgleda da je Klop spreman da prekine odmor i zameni Brendana Rodžersa na klupi verovatno najvećeg engleskog kluba, u pokušaju da mu donese prvu titulu od 1990. godine.

Liverpul je posle osam odigranih kola 10. na tabeli sa 12 bodova, šest manje od lidera Sitija, a prethodni menadžer Brendan Rodžers dobio je otkaz posle slabih izdanja na startu sezone.

Klop ima 48 godina, a u karijeri je trenirao samo Majnc i Borusiju iz Dortmunda sa kojom je osvojio dve titule, tri Superkupa i dva Kupa, dok je poražen u finalu Lige šampiona 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve