Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.10.2015.

16:40

Živković dve-tri nedelje u autu, pozvan Katai

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković pokidao je mišićna vlakna zadnje lože i biće van terena dve do tri nedelje, otkrio je selektor Srbije Radomir Ćurčić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Živković je bio na Ćurčićevom spisku za utakmice sa Albanijom i Portugalom, a zbog brojnih povreda Ćurčić je bio primoran da naknadno pozove veznog igrača Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

Fudbaler ‘crno-belih’ je prošle nedelje bio junak pobede nad Augsburgom u drugom kolu Lige Evrope i poneo je titulu najboljeg igrača kola u tom takmičenju.

Zbog povrede, Živković će propustiti duel sa Čukaričkim, od 19 časova, kao i gostovanje Radniku u Surdulici 14. oktobra. Pod znakom pitanja je njegovo igranje u duelu sa Javorom 18. oktobra i Atletikom u Ligi Evrope 22. oktobra.

Pored Živkovića, Ćurčić ne može da računa ni na Lazara Markovića i Filipa Kostića, koji su takođe povređeni i njih čeka barem po dve nedelje pauze.

Nemanja Matić će u ponedeljak obaviti preglede i rezultati će rešiti njegov dalji status.

Reprezentacija Srbije u četvrtak gostuje Albaniji, a tri dana kasnije dočekuju Portugal u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve