Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.09.2015.

13:51

Milan: Nismo očajni zbog Ibrahimovića

Milan je izdao saopštenje u kojem navodi da nije razočaran jer nije vratio Zlatana Ibrahimovića, kao i da su njegove reči loše interpretirane.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Italijanski mediji preneli su da je Ibrahimović izjavio da je Milan "očajan pošto nije uspeo da ostvari transfer prve zvezde PSŽ".

"Milan nije razočaran. Ibrahimović i njegov menadžer znaju da 'napumpaju' komentare, ali sada su oni loše protumačeni. Reč da smo očajnički pokušali da ga dovedemo bila je u smislu da su pregovori bili intezivni", stoji na sajtu Milana.

Sa San Sira poručuju da švedski napadač ništa loše nije mislio, niti je želeo da naškodi Milanu svojim komentarima.

"On je mnogo dao klubu. Zlatan je dosta puta govorio da je ponosan što je Milan zainteresovan za njegov povratak. Milan je za njega oduvek bio vrhunski klub", zaključuje se u saopštenju.

Ibrahimović je izabrao da ostane u Parizu, iako se tokom letnjeg prelaznog roka spominjalo da bi mogao da se vrati mešu 'rosonere', za koje za dve sezone odigrao 85 utakmica i postigao 56 golova.

Napad tima Siniše Mihajlovića ovog leta su pojačali Luiz Adrijanoi iz Šahtjora iz Donjecka i Karlos Baka, bivši centarfor Sevilje, kao i Mario Baloteli koji je stigao na pozajmicu iz Liverpuča

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve