Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.07.2015.

23:26

Zagorčić: Pet minuta za slavlje

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić smatra da je njegov tim odigrao fantastično, ali da ispred sebe ima i drugi meč sa Sampdorijom, te borbu u Superligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Vojvodina je deklasirala Sampu 4:0 u Torinu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Posle 4:0 i dosta promašaja mogu reći da smo odigrali fantastično. Čeka nas još jedno poluvreme sa Sampdorijom i mnogo posla u prvenstvu gde imamo zaostatak, ali sa ovakvim pristupom neće biti problema. Momci su na pravom putu", rekao je Zagoričić.

Vojvodina je u Superligi osvojila samo jedan bod, ubedljivo je poražena od Čukaričkog, a potom jedva remizirala sa Radnikom iz Surdulice.

"Rekao sam momcima da imaju pet minuta da se raduju, a posle ih čekaju obaveze. Ispred nas je drugo poluvreme, ali ono o čemu prvo razmišljamo je Javor u nedelju. Svaka utakmica ima svoju draž, želimo da joj pristupimo na isti način. Današnja utakmica je ono čemu težimo u igri. Uvek ćemo ići na gol više, uvek ćemo igrati tako, ubeđen sam da ćemo i u budućnosti praviti ovakve rezultate", rekao je trener Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve