Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.07.2015.

13:43

Milinković: Daj Bože da u utorak sve rešimo

Trener Partizana Zoan Milinković rekao je da bi bilo jako dobro da ekipa već u prvom meču reši pitanje plasmana u treće kolo kvalifikacija za LŠ.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Crno-beli u utorak u 20.45 dočekuju ekipu Dila Gori iz Gruzije. Reavnš se igra naredne nedelje.

"Imali smo mnogo aktivnosti u poslednjih mesec dana, iza nas su pripreme, prelazni rok i jedva čekamo da sezona krene. Važno je da prođemo dalje i da što pre dostignemo takmičarsku formu, verujem da će posle sve da bude lakše."

“Daj Bože da u utorak rešimo sve, s obzirom na to da je početak sezone moguće su dileme, ali mislim da smo spremni da odgovorimo izazovima", izjavio je MIlinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da nema kadrovskih problema i da svi, osim Fabrisija koji nije dobio sertifikat, konkurišu za mesto u timu.

"Sa respektom dočekujemo prvaka Gruzije, radi se o ekipi koja zna da igra fudbal i ima iste ambicije kao i mi. Oslanjaju se na rušku školu, sa dosta trčanja, fizički su snažni", naveo je Milinković, uz konstataciju da je stručni štab imao dosta problema da dođe do informacija i skautira rivala.

Trener crno-belih pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion.

"Nećemo im ostati dužni, svi dobro znaju koliko nam znače i da jedni bez drugih ne možemo. Doveli smo pojačanja koja mogu da unaprede igru, a prava slika o mogućnostima tima videće se sutra", zaključio je Milinković.

Zamenik kapitena Stefan Baboivić istakao je da bi bio zadovoljan pobedom od dva gola razlike, ali i upozorio da srpski šampion nije u poziciji da bilo kome preti.

"Zadovoljni smo onim što smo uradili, doveli smo prava pojačanja, mislim da smo jači nego prošle sezone, pogotovo u napadu i očekujem da to pokažemo na terenu. Ipak, ne smemo nikom da pretimo, moramo da poštujemo rivala jer više nismo velesila u fudbalu", rekao je Babović.

On je poručio da želi mesto u Ligu šampiona, ali da bi bio zadovoljan i grupnom fazom Lige Evrope, jer bi to značilo klubu na finansijskom planu.

"Partizanu su uvek potrebna pojačanja, kao i svim velikim klubovima, a posebno je to bilo jasno posle izgubljenog finala Kupa protiv Čukaričkog. Klub je doveo ekstra pojačanja, s obzirom na finansijsku situaciju i na njima je da opravdaju tu ulogu", naveo je Babović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve