Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.06.2015.

09:20

U20 SP: Meksiko u 93' srušio Uruse

Fudbaleri Meksika savladali su Urugvaj 2:1 i zakomplikovali situaciju u grupi B U-20 Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, u kojoj igra i Srbija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Meksikanci su latinoamerički derbi dobili pogotkom Kevina Gutijeresa u trećem minutu sudijske nadoknade, i tako omogućili "orlićima" da dovedu stanje na tabeli u potpuni egel.

Ako Srbija savlada Mali, sva četiri tima će imati po tri boda posle dva kola, pa će "orlići" protiv Meksikanaca tražiti bodove za nastavak takmičenja.

U veoma tvrdom duelu Meksika i Urugvaja golova nije bilo u prvih 70 minuta igre, a onda je Hirving Losano iskoristio lošu reakciju odbrane rivala i doneo vođstvo Meksikancima.

Sedam minuta pre kraja Matijas Suares pogađa za izjednačenje, da bi u prvom minutu nadoknade Kabako dobio drugi žuti karton, pa Urusi ostaju sa desetoricom na terenu.

Samo nekoliko minuta kasnije Gutjeres sjajno skače posle centaršuta sa desne strane i šokira Urugvajce golom za pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu