Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.05.2015.

14:48

Crvena zvezda igra Evropu!

Crvena zvezda dobila je licencu od Fudbalskog saveza Srbije za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potvrdio je generalni sekretar Stefan Pantović.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Drugostepena komisija FSS izdala je licencu Crvenoj zvezdi za takmičenje u Evropi. Danas je zasedala komisija za žalbe, koje su podnela četiri kluba i Zvezda će igrati u Evropi. Imaćemo na svaka tri meseca kontrolu Evropske fudbalske unije", rekao je Pantović.

Crvena zvezda na taj način igraće u evropskim tamičenjima posle godinu dana pauze, pošto je prošlog leta izbačena iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenja pravila o licenciranju.

Zvezda je u tek završenoj sezoni završila na drugom mestu Superlige sa 64 boda, sedam manje od Partizana, koji će probati da se domogne Lige šampiona, dok će u Ligu Evrope, pored crveno-belih, još osvajač Kupa Čukarički i novosadska Vojvodina.

Više o mogućim putešestvijama naših klubova po Starom kontinentu čitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve