Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2015.

15:08

Alegri: Misli na pobedu, ne titulu

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa treba samo da razmišlja o pobedi protiv Fiorentine u Seriji A, a ne o osvajanju titule šampiona.

Izvor:

Autor:

Default images
BetaAP Photo/Michel Euler

Juventus bi u sredu mogao i matematički da obezbedi titulu, četvrtu uzastopnu, ukoliko sutra savlada Fiorentinu, a Lacio ne osvoji sva tri boda u duelu protiv Parme.

"Moramo da razmišljamo samo o utakmici. Sutra oko 23.00 ćemo videti šta se desilo, šta je Lacio uradio... Moramo misliti samo o sebi, a ne o tome šta drugi rade. Moramo da imamo malo strpljenja, najvažnije je da sutra pobedimo", kazao je Alegri.

Fudbaleri Juventusa dočekuju Fiorentinu u utakmici 33. kola Serije A.

Ekipa Masimilijana Alegrija prva je na tabeli Serije A 73 boda, odnosno ima 14 bodova više od drugoplasiranog Lacija, dok je u Ligi šampiona očekuje dvomeč sa Real Madridom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve