Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

16:12

Lučanci žele da "overe" opstanak

Fudbaleri lučanske Mladosti dočekuju Donji Srem u okviru 24. kola prvenstva Srbije, a eventualnom pobedom praktično bi osigurali opstanak u ligi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

Prema rečima pomoćnog trenera Gorana Stanića, u subotu će biti odigran težak meč jer su gosti u usponu forme nakon pobede nad OFK Beogradom od 4:0.

“Ostali su zimus bez nekoliko dobrih igrača, ali imaju snažan tim. Mi se za ovu utakmicu spremamo od ponedeljka, i ako od prvog minuta budemo koncentrisani i posvećeni i ne dozvolimo Donjem Sremu da razvije svoju igru, ishod će zavisiti od nas“, kazao je Stanić.

Najbolji strelac Lučanaca Frajdej neće igrati zbog problema sa kartonima. Napadač Predrag Živadinović poručuje da gosti imaju kvalitetan sastav uprkos skromnom broju osvojenih bodova.

“Moramo pokazati drugačiji pristup nego na prethodnim utakmicama, Treba da budemo agresivni i ne smemo rano da primimo golove. Nova tri boda verovatno bi nam osigurala opstanak u ligi“, izjavio je on i pozvao navijače da u što većem broju ispune tribine stadiona kraj Bjelice.

Utakmica Mladost – Donji Srem igra se u subotu od 16 sati u Lučanima.

Domaćini zauzimaju deveto mesto na tabeli sa 29 bodova, dok su gosti 12. sa 24

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve