Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

11:15

Rajković za B92: Luka čovek odluke

Golman i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković kaže za B92 da njegovoj ekipi moraju da se vrate promašaji iz prvog večitog derbija za Partizanom.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Utakmica Crvena zvezda – Partizan na programu je u subotu od 18 časova, a akutelni šampion ulazi u 148. večiti derbi sa pet bodova zaostatka.

Mladi čuvar mreže smatra da njegova ekipa sama kriva za situaciju u kojoj se nalazi, ali i da bi, najpre, Luka Jović mogao da bude heroj crveno-belog dela Topčiderskog brda.

Pa, jeste... Sami smo krivi, pošto smo porazom u Pazaru zakomplikovali sebi put do odbrane titule – jer bi u suprotnom derbi dosta toga rešio. Ali, šta je tu je – očekujem pobedu u subotu i povratak na dva boda minusa. Takođe, smatram da oni do kraja šampionata imaju za nijansu teži raspored, pa je realno očekivati da kiksnu još koji put. Poseban šmeh celoj priči daće i pobeda košarkaša u nedavnoj seriji ABA lige i jako mi je krivo što zbog finala oni neće biti na stadionu, ali mislim da za derbi nije potreban dodatni motiv.Pošto kada igraš derbi – znaš za šta igraš. Još, u ovom slučaju, ako pobediš u trci si za titulu. Nadam se da ćemo zajedno sa košarkašima slaviti sva četiri trofeja u maju“, počeo je Rajković priču za B92.

Iako ima nepunih dvadeset godina iza sebe ima nekoliko značajnih dostignuća. Najpre je sa mladom reprezenacijom Srbije postao prvak Evrope, za šta je nagrađen titulom najboljeg mladog čuvara mreže, da bi zatim postao deo najtrofejnijeg srpskog kluba i njegov drugi najmlađi kapiten u istoriji.

Kompletan intervju sa jednim od najtalentovanijih golamna Evrope pročitajte u našoj rublici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve