Nova vest
Fudbal

Subota, 18.04.2015.

23:37

Runi: Čelsi će biti šampion

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi smatra da će Čelsi posle pobede nad njegovom ekipom osvojiti titulu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Junajted je posle šest uzastopnih pobeda poražen na Stamford Bridžu minimalnim rezultatom.

"Dobra igra, dominirali smo posebom i šansama, ali nismo ih iskoristili ti to nas je koštalo. Dominirali smo protiv tima koji je pred titulom. Nekog drugog dana bismo postigli tri-četiri gola. Ponosni smo", rekao je Runi.

Čelsi je defanzivnom taktikom neutralisao igru i sveo broj šansi dva tima na minimum.

"Čelsi zna kako da uspori igru i okrene sudiju na svoju stranu, što su danas dobro radili. Pobedili su nas, pa sam siguran da će biti šampioni", istakao je Vaza.

U prethodnoj pobedničkoj seriji Junajteda Runi je dominirao kao najistoreniji igrač ekipe, ali ga je menadžer Luj van Gal na ovoj utakmici opet stavio u vezni red, gde je bio daleko bezopasniji.

"Imamo mnogo povređenih igrača. Rekao sam ranije, ako menadžer želi da igram u veznom redu, ja nemam problem s tim", zaključio je Runi.

Za razliku od Runija, Van Gal smatra da borba za titulu još uvek nije gotova.

"Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone. Nismo bili efikasni, ali smo i pored defanzivne postave Čelsija stvorili tri šanse u prvom, i osam u drugom poluvremenu. Dominirali smo na terenu, ali rezultat je samo bitan. Borba za titulu još nije gotova, možemo da osvojimo svih 15 bodova", rekao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu