Nova vest
Fudbal

Subota, 18.04.2015.

10:51

"Nagrada Kejnu pre nego Azaru"

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino izjavio je da je Hari Kejn zaslužio nagradu za najboljeg igrača sezone u Premijer ligi.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Photo by Clive Rose/Getty Images

Premijer liga je objavila užu listu kandidata za ovo priznanje, a na njoj su osim Kejna još Dijego Kosta, David De Hea, Eden Azar i Aleksis Sančes.

Dvadesetjednogodišnji Kejn igra odlično ove sezone, postigao je 29 golova u svim takmičenjima za svoju ekipu, a Početino smatra da je engleski fudbaler pre zaslužio ovu nagradu nego igrač Čelsija Eden Azar.

"Mislim da je Azar veoma dobar igrač, fantastičan, odličan. Ali udar koji je Kejn napravio u engleskom fudbalu je ogroman, možda veći nego Azarove partije. Svi znaju da je Belgijanac briljantan igrač, ali mislim da nije mnogo ljudi očekivalo da će Kejn odigrati ovako ove sezone. To je, nadam se, razlika. Nagrada bi bila velika stvar i za klub i za Kejna. Ukoliko postigne 30 golova ove sezone, to će biti istorijska stvar", naglasio je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve