Nova vest
Fudbal

Subota, 18.04.2015.

10:23

Ronaldinjo: Ne povlačim se

Jedan od najvećih majstora fudbala u poslednje dve decenije, Ronaldinjo Gaučo demantovao je navode medija da će se povući na kraju sezone.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/Photo by Buda Mendes/Getty Images

Bivši igrač Gremija, Pari Sen Žermena, Barselone, Milana, Flamenga i Atletiko Mineira trenutno nastupa sa meksički Kvertaro, s kojim ima ugovor do 2016. godine.

"Za početak, moram da vas obavestim da su priče da se povlačim neistinite. Veoma sam srećan i nije mi ni na kraj pameti odlazak u penziju", rekao je Ronaldinjo.

Uvek nasmejani 35-godišnji momak iz Porto Alegrea osvojio je sve bitne fudbalske trofeje, uključujući i Ligu šampiona u dresu Barselone i Svetsko prvenstvo sa 'Selesaom' 2002, dok je 2005. godine proglašen najboljim igračem planete.

"Ne znam da li ću igrati još pet-šest sezona, ali dokle god stvari funcionišu dobro nemam razloga da se povučem. Stvarno sam srećan i ovaj period mi je možda i najbolji od kada sam stigao u Meksiko, pa ću nastaviti da radim ono što znam da radim najbolje", dodao je Ronaldinjo, "Nastaviću da radim na cilju da budem plejmejker ekipe, kako bi što više puta asistirao saigračima do kraja sezone. Takođe, moram da postižem više golova i tako dodatno pomognem timu".

Više o magičnom Brazilcu pročitajte u posebnoj temi naše redakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve