Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2015.

15:05

Gomes: Želi me Barsa? Neka, hvala

Napadač Fiorentine Mario Gomes rekao je da želi da ostane u Firenci i da čak ni Barselona ne bi mogla da ga natera da promeni mišljenje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Nemački fudbaler je postigao devet golova na 24 utakmice u svim takmičenjima ove sezone pošto se vratio posle povrede.

Gomes je istakao da je srećan u redovima ’Viole’ i tako demantovao navode da bi mogao da napusti klub na kraju sezone.

Želi me Barselona? To me ne interesuje jer želim da ostanem u Firenci. Došao sam u Fiorentinu da bih osvajao trofeje, imam svoj cilj, koji još nisam ostvario“, rekao je Gomes.

Fiorentina se plasirala u četvrtfinale Lige Evrope, a takođe ima i prednost od 2:1 u odnosu na Juventus pred revanš u Kupu Italije. Gomes zbog toga veruje da njegov tim može na sjajan način da završi sezonu.

Jedino je sigurno da nećemo osvojiti Skudeto. Naš cilj je da idemo na pobedu na svakoj utakmici, posebno u Ligi Evrope i Kupu, a kada stignete do finala imate 50 odsto šanse za pobede. Moraćemo da damo sve od sebe da bismo osvojili Kup. Čak i kada ostvarite male pobede, kao što je ona nad Romom, navijači rade sjajne stvari, tako da mogu da zamislim šta će biti ako osvojimo neki trofej“, naglasio je Gomes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve