Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

17:25

Španci odaju počast poginulima

Fudbalski reprezentativci Španije odaće počast poginulima u avionskoj nesreći u Francuskoj na narednoj utakmici protiv Ukrajine.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

U padu aviona kompanije Džermanvings u francuskim Alpima poginulo je svih 150 putnika i članova posade, a među njima je bilo i više od trećine Španaca.

Španski fudbaleri će protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nositi crni flor, a pre utakmice u Sevilji odaće poštu poginulima minutom ćutanja.

Nemačka je održala minut ćutanja uoči prijateljske utakmice sa Australijom u sredu, a igrači obe reprezentacije nosili su crni flor.

Nesreća aviona koji je iz Barselone putovao ka Diseldorfu desila se u utorak ujutro, kada je Kopilot na letu Džerman vingsa 4U 9525 namerno je oborio letelicu, objavili su zvaničnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve