Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2015.

23:00

Obradović: Velika nagrada za mene

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Ivan Obradović rekao je danas da je privilegija ponovo biti u društvu sa najboljima.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Obradović je poručio da još ima šanse da se izbori plasman na šampionat Evrope.

"Srećan sam što sam ponovo ovde, motivisan sam, poziv je velika nagrada za mene i nadam se da ću pomoći u nastavku kvalifikacija", izjavio je Obradović na okupljanju nacionalnog tima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Levi bek Mehelena istakao je da u ekipi ima dosta novih igrača u odnosu na njegov poslednji meč, pre dve i po godine protiv Švedske, kada je selektor bio Siniša Mihajlović.

"Poznajem sve momke, radi se o dobrim igračima i nadam se da ćemo uspeti da preokrenemo situaciju, koja trenutno nije pozitivna. Verujem da imamo kvalitet za podvig, matematika govori da imamo šanse i potrebno je verovati", zaključio je Obradović.

Obradović je za reprezentaciju Srbije odigrao 20 utakmica, postigao jedan gol i bio je član tima koji je učestvovao na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine.

Utakmica između Portugala i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu