Nova vest
Fudbal

Subota, 14.03.2015.

19:59

Mesi odveo Barselonu na +4

Fudbaleri Barselone savladali su Eibar na gostovanju rezultatom 2:0 u 27. kolu španske Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Katalonci su tako barem do nedelje uveče pobegli Realu na +4 i potvrdili da su u odličnoj formi.

Ponovo je u centru pažnje bio sjajni Lionel Mesi koji je postigao oba gola, prvi u 31. minutu sa penala koji je sam iznudio, a drugi u 55. udarcem glavom sa oko 11 metara.

Sa ova dva gola Mesi je pretekao Ronalda na čelu liste strelaca pošto sada ima 32, dva više od Portugalca. Barsa je apsolutno zasluženo slavila protiv Eibara, pobeda je mogla da bude ubedljivija, a i domaći tim je mogao da postigne barem jedan gol.

Pobedu je u subotu ostvario i Rajo Valjekano koji je bio bolji od Granade sa 3:1 preokretom u nastavku. Granada je vodila sa 1:0 posle 45 minuta golom Kordobe, a u nastavku je Bueno kreirao preokret golovima u 65. i 76. minutu. Konačan rezultat postavio je Embarba u poslednjim trenucima.

U poslednjem subotnjem meču 27. kola Primere Atletik Bilbao savladao je Seltu u Vigu sa 2:1 golovima Adurica i San Hosea, dok je jedini gol za Seltu postigao Larivej u finišu. Bilbao je meč završio sa desetoricom pošto je u 85. minutu zbog dva žuta kartona isključen San Hose.

Rezultati i strelci 27. kola:

Espanjol - Atletiko Madrid 0:0
Eibar - Barselona 0:2
Rajo Valjekano - Granada 3:1
Selta - Atletik Bilbao 1:2

petak:
Valensija - Deportivo 2:0

nedelja:
Almerija - Viljareal (12)
Malaga - Kordoba (17)
Sevilja - Elče (19)
Real Madrid - Levante (21)

ponedeljak:
Hetafe - Sosijedad (20.45)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu