Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.03.2015.

16:12

Nevil: Liverpul velika pretnja MU

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Geri Nevil rekao je da se boji da će njegov nekadašnji klub izgubiti bitku s Liverpulom za mesto u Ligi šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire

"Moji najveći komplimenti Liverpulu zbog pobede nad Mančester Sitijem i načina na koji trenutno igraju, zbog čega sam u nedelju napustio ’Enfild’ kao zabrinut čovek", napisao je Nevil u svojoj najnovijoj kolumni za Dejli Telegraf.

Liverpul je prošlog vikenda pobedio Mančester Siti sa 2:1 i trenutno je šesti na tabeli Premijer lige sa 48 bodova, dva manje od Junajteda koji je na četvrtom mestu.

"Prvi put sam ove sezone zabrinut da li Junajted može da pobedi Liverpul u borbi za mesto u Ligi šampiona. Podržavam Junjated cele sezone i nastaviću, ali pošteno je reći da se Liverpul sada pojavio kao mnogo veća pretnja nego što sam smatrao pre nekoliko nedelja", rekao je Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve