Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

05:17

Raul: Kandidatura Figa dobra vest

Legenda Real Madrida Raul Gonsales Blanko podržao je kandidaturu Portugalca Luiša Figa za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Keystone, Michele Limina, File

Raul smatra da je njegov bivši saigrač iz Reala u stanju da donese mnogo toga dobrog svetskoj fudbalskoj organizaciji, prenosi sportski dnevnik “Marka”.

"On je igrač sa bogatom karijerom i iskustvom. Figo može da koristi fudbalu, siguran sam da bi doneo nove ideje i njegova kandidatura je dobra vest. Ja sam za njega", rekao je Raul.

Ranije tokom dana Figo je objavio da su njegovu kandidaturu podržali nacionalni savezi Danske, Luksemburga, Makedonije, Crne Gore, Poljske i Portugala.

Aktuelni prvi čovek FIFA Sep Blater, koji se kandidiovao za svoj peti mandat, nije objavio imena zemalja koje su ga podržale na izborima 29. maja u Cirihu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve