Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

12:19

Fudbaler Sitija uči od Matića

Fudbaler Mančester Sitija Brazilac Fernando rekao je prati partije srpskog reprezentativca Nemanje Matića iz Čelsija i da taj način uči od njega.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Fernando je u Siti stigao proteklog leta iz Porta i imao je Matića za rivala od 2011. do prošle godine, kada je srpski fudbaler igrao za Benfiku.

“Pozicija defanzivnog veziste je možda i najbitnije mesto u timu. Igrao sam nekoliko puta protiv Matića u Portugalu i smatram da je veoma kvalitetan igrač”, rekao je Fernando.

Nema mnogo igrača kao što je on i trudim se da od učim njega. Postao je mnogo važan u igri Čelsija i gledajući ga želim da unapredim igru”, dodao je Fernando.

Brazilski fudbaler i Matić biće rivali u subotu kada će se Čelsi i Siti sastati u meču koji bi mogao da reši pitanje šampiona Premijer lige.

Matić je ove sezone jedan od ključnih igrača londonskog tima, odigrao je u svim takmičenjima 30 utakmica i postigao tri gola.

Srpski fudbaler je tokom karijere igrao za Jedinstvo, Košice, Vitese i Benfiku, pre nego što se u januaru prošle godine vratio u Čelsi, čiji je prethodno član bio od 2009. do 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve