Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

18:58

Mančini želi Jaju Turea u Interu

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da bi želeo da dovede u svoj tim fudbalera Mančester sitija Jaja Turea.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ture i Mančini su saradjivali u Sitiju od 2009. do 2013. godine i za to vreme osvojili Premijer ligu i FA kup.

"Jaja je jedan od najsnažnijih fudbalera na svetu. Igrao je mnogo utakmica u različitim ligama, u Belgiji, Rusiji, Španiji i Engleskoj. Jedino nije igrao u Italiji. Mi pravimo tim, a postoje igrači koji svojim dolaskom promene celu ekipu, a Jaja je takav igrač", rekao je Mančini, preneli su italijanski mediji.

"Mogli bismo da probamo da ga dovedemo sledeće godine. Moramo da dovedemo trojicu igrača šampiona i tada ćemo biti spremni da se borimo za skudeto", dodao je Mančini.

Siti je otpustio Mančinija 2013. godine posle poraza u finalu FA kupa, a veći deo navijača i medija kritikovao je upravu zbog toga.

"Rekli su mnogo besmislenih stvari, ali to nije važno. Važno je da sam ja tada napravio tim, tim koji sada igra fantastičan fudbal. U poslednje dve godine doveli su još nekoliko igrača, ali meni je važno to što sam tamo obavio dobar posao", dodao je Mančini.

Posle odlaska iz Sitija Mančini je preuzeo Galatsaraj, odakle se ove zime vratio u Inter, sa kojim je prethodno osvojio tri titule u Seriji A. On nije odbacio mogućnost povratka u engleski fudbal.

"Fudbal je čudan. Pre povratka u Inter nikada nisam mislio da ću tu ponovo raditi. Voleo bih da se vratim u Englesku jer je tamo fudbal fantastičan. U budućnosti je sve moguće", rekao je Mančini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve