Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

15:42

Eto: Kalčo nije kao nekada...

Novi fudbaler Sampdorije Samjuel Eto rekao je da Serija A nije više atraktivna liga, zbog čega sve manje vrhunskih igrača igra na 'Čizmi'.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

"To nije zbog standarda u Italiji, već zato što ovdašnji klubovi nisu više na vrhunskom nivou kao nekad. Juventus je blizu toga, ali je problem što ne može da pobedi velike timove. Takva je bila situacija u Interu kada sam došao, ali se posle toga sve promenilo. Italijanski fudbal je u krizi, nema više mnogo novca, ali ni publike", rekao je Eto, a prenosi Gazeta delo Sport.

Kamerunski napadač se ponovo vratio na Apenine i nedavno je potpisao višegodišnji ugovor sa Sampdorijom.

"Nadam se da ću pomoći timu da zabeleži uspehe. Svidela mi se ideja predsednika Masima Ferera i želim da opravdam ukazano poverenje", zaključio je Eto.

Eto je ekipu iz Djenove prešao iz Evertona, a tokom karijere igrao je još za Majorku, madridski Real, Espanjol, Barselonu, Anži i Čelsi.

Sa Interom je osvojio titulu Serije A, Ligu šampiona, dva nacionalna kupa, Superkup Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Osim Etoa, ekipu Siniše Mihajlovića su pojačali i Koda i Mjuriel iz Udinezea, kao i talentovani Argentinac Hoakin Korea iz Estudijantesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve