Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

00:09

Buskec: Možda je bio penal

Vezni fudbaler Barselone Serhio Buskec rekao je da je Atletiko Madrid možda oštećen za penal u meču četvrtfinala Kupa Kralja.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Katalonci su taj meč dobili 3:2, a Đordi Alba je u 40. minutu igrao rukom unutra šesnaesterca, a španski reprezentativac je istakao da je tokom meča i Barsa oštećena.

"Maskerano mi je rekao da je pre toga bio faul izvan šesnaesterca. Bilo je odluka koje su oštetile oba tima, to je možda bio penal, ali su mnoge odluke išle i na našu štetu", izjavio je Buskec.

Defanzivni vezni igrač Barselone rekao je da je prvo poluvreme bilo bolje za gledanje i da je njegovom timu bilo mnogo lakše kada su izjednačili.

Drugo poluvreme je bilo slabije, ali to je fudbal. Prvo je bilo sjajno za sve koji su gledali. Iskoristili smo propuste u njihovoj odbrani, bilo nam je dosta lakše kada smo izjednačili na 2:2”,dodao je Buskec.

On je kratko prokomentarisao i prvi gol na meču koji je postigao Nejmar.

"To je suština fudbala, mašta, i on je ima u izobilju”, zaključio je španski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve