Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

18:02

Poćetino: Želimo na Vembli

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino istakao je da je svima u klubu jasno koliko je bitno da ‘Pevci’ dođu do finala Liga kupa.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Argentinski stručnjak je izjavio da je bitno da njegovi igrači ne potcene protivnika u meču koji se igra u sredu od 20:45 u Šefildu.

"Znamo da je ovo jako bitan meč, moramo da budemo mentalno jaki i potpuno koncentrisani na utakmicu da bi pobedili u Šefildu. Imamo priliku za finale na Vembliju i jasno nam je da je to bitno klubu i navijačima", rekao je Poćetino.

Londonski klub nije uzeo trofej još od sezone 2007/08, kada su osvojili upravo Liga kup.

Totenhem se u polufinale plasirao ubedljivom pobedom nad Njukaslom 4:0, a njihov protivnik u ovom meču trenutno se takmiči u Ligi 1, koja je treći rang takmičenja.

‘Oštrice’ su trenutno na devetom mestu Lige 1, pa će uloga favorita u ovom meču pripasti ‘Pevcima’, a u prvom meču Totenhem je pobedio 1:0.

Tim koji bude bolji u finalu će igrati sa Čelsijem, koji je u revanšu polufinala posle produžetaka bio bolji od Liverpula.

Na drugom polufinalnom meču posebno se istakao Branislav Ivanović koji je osim postignutog gola pokazao i veliku požrtvovanost na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve