Nova vest
Fudbal

Subota, 24.01.2015.

20:33

Terzić: Zvezda ne pristaje na ucene

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je za Večernje Novosti da tim uprava šampiona Srbije neće pristajati na ucene kada su u pitanju transferi.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
StarSport

"Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra", objasnio je Zvezdan Terzić u razgovoru za 'Večernje Novosti'.

Promocija krilnog napadača Sutjeske i reprezentacije Crne Gore bila je zakazana za tri popodne, kada je Jovović trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je on, prema rečima poslovnog direktora Stefana Pantovića, odložen jer nisu utanačeni određeni detalji sa Sutjeskom.

Ističući da Zvezda ima veoma dobar igrački kadar i da na pripremama pruža vrlo dobre partije, osvrnuo se Terzić i na činjenicu da je Rade Krunić potpisao za Vojvodinu.

"Već 15 dana nisam pominjao Krunića jer Zvezda ne pristaje na ucene, a i ne znam gde bismo s njim. Imamo osam vezista, pritom Vukan Savićević igra sjajno. Donji Srem očekuje 300.000, Verona ima predugovor, postoje i ljudi koji su investirali lični novac, igrač je 100 odsto menadžerov i u tu priču nismo hteli da ulazimo", zaključio je Terzić za Večernje Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu