Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2014.

21:59

Ramos: CR7 zaslužio Zlatnu loptu

Defanzivac Reala Serhio Ramos rekao je da Kristijano Ronaldo zaslužuje da pobedi Manuela Nojera i Lionela Mesija u borbi za „Zlatnu loptu“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Portugalski fudbaler se istakao sjajnim partijama ove godine, predvodio je ’kraljevski klub’ do titule u Ligi šampiona i trenutno je najbolji strelac kluba, ali je imao loše Svetsko prvenstvo u Brazilu sa reprezentacijom.

Nojer je osvojio titulu u Brazilu, dok je Mesi igrao finale sa Argentinom i postavio je niz rekorda pod početka sezone, ali Ramos veruje da je Ronaldo favorit.

Kristijano je zaslužio Zlatnu loptu. On je rođeni pobednik, ne voli da gubi. Želi da pobedi uvek. Kao prijatelj, znam da bih bio srećan zbog njega. Naravno, svi mi želimo da dobijemo priznanje da smo najbolji. Znam da je ovo bila moja najbolja godina, imam četiri titule da to i pokažem. Te nagrade stižu iz timskog rada. Fudbal je timski sport i ovaj stvara istoriju. Mislim da ovaj tim nema granicu, mi smo više od grupe igrača. Ponosan sam što imam takve saigrače, a individualne nagrade proizilaze iz timskog rada“, rekao je Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve