Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.11.2014.

10:24

Pep: Mesi da se povuče u Barsi

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da bi voleo da se Lionel Mesi povuče u dresu Barselone kada jednog dana odluči da završi karijeru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo da bi Mesi mogao da napusti “Kamp nou”, ali Gvardiola, koji je sarađivao sa Argentincem u katalonskom klubu, veruje da bi za njega bilo najbolje da ostane u Barselone.

Svim srcem se nadam da će Mesi završiti karijeru u tom klubu. Mislim da je to najbolje mesto za njega i da bi to bilo fantastično finale za klub koji mu je dao toliko, ali i sve navijače Barselone, zbog svega što nam je pružio”, rekao je Gvardiola, koji je i kao igrač branio boje Barselone.

Gvardiola je istakao da ima lepe uspomene iz vremena kada je vodio Katalonce i rekao je da je presrećan jer je Mesi postao najbolji strelac u istoriji Primere, pretekavši rekord Telma Sare.

Prvi put me neko pita za to i želeo bih da mu čestitam javno. Nadmašio je rekord koji je bio na snazi 60 godina i sigurno će biti potrebno još 600 da neko pretekne njega. Ne preterujem, to što je on uradio sa 27 godina je neverovatno”, naglasio je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve