Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.11.2014.

18:03

"Sudija mi priznao da je pogrešio"

Prvotimac Deportivo la Korunje Haris Medunjanin otkrio je da mu je arbitar Metju Lahos priznao da je pogrešio kada je odlučio da isključi Eldera Poštigu.

Izvor:

Autor:

Default images

Portugalac je zaradio dva žuta kartona već do 29. minuta, a bosanskohercegovački reprezentativac sreo se ponovo sa Lahosom na meču između BIH i Izraela u Haifi.

"Pričao sam sa sudijom i rekao mi je da je pogrešio prilikom odluke u vezi sa drugim žutim kartonom. Sve se odigralo veoma brzo, pa se nije u sekundi setio da je već pokazao žuti karton Poštigi".

Povremeni centarfor Portugala je najpre u 17. minutu meča sa Kordobom (0:0), totalno nepotrebno i začuđujuće, sa dve ruke oborio protivnika i skrivio penal, za šta je prvi put opomenut. Samo 12 minuta kasnije, pokoškao se sa rivalom posle duela na sredini terena i. ne vezano sa prvom javnom opomenom, prestrogo dobio karton.

"Da je bio svestan situacije u trenutku, kaže da mu ne bi pokazao drugi žuti", dodao je Meduđanin.

Ekipa iz La Korunje, koja se posle 11. kola nalazi na 17. mestu sa samo devet bodova, će narednog vikenda igrati protiv Real Sosijedada, kome će to biti prvi meč komandom novog trenera Dejvida Mojsa, a Medunjanin smatra da je to najvažniji duel u 2014. godini.

"Utakmica protiv Real Sosijedada je najvažnija za naš tim u ovoj godini. Igramo kod kuće, i moramo da idemo na tri boda, ali ne treba zaboraviti da nas u narednom kolu čeka duel i sa Atletiko Madridom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu