Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

10:12

Gudelj: Grčka je putokaz

Nemanja Gudelj smatra da bi igrač Srbije protiv Grčke trebalo da bude putukaz za nacionalni tim, koji je u teškoj situaciji u kvalifikacijama za EURO 2016.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Srbija je osvojila samo jedan bod iz prva četiri meča, ostala bez selektora, a tek je očekuju dueli sa Portugalom.

"“Bilo je veoma bitno da pobedimo i pokazali smo da možemo da igramo kao tim. Odigrali smo kompaktno i ispunili sve zahteve selektora Ćurčica. Počinjemo sve od nule i nadam se da ćemo ići uzlaznim putem", rekao je Gudelj.

Vezni igrač AZ Alkmara potvrdio je pobedu Srbije spektakularnim golom sa 25 metara.

"“Veoma sam srećan zbog gola, verujem i da je ceo tim zadovoljan. Šteta što ga nisam postigao u kvalifikacijama, ali dobro. Posebno me raduje što je bio lep i posvetio bih ga ekipi i porodici. Efikasan sam i u klubu i nadam se da ću tako nastaviti na oba fronta”", rekao je Gudelj Tanjugu.

Srbija sledeći meč u kvalifikacijama za EP igra krajem marta kada gostuje Portugalu.

"“Šanse postoje i u svaku utakmicu moramo da uđemo sa željom da pobedimo. Moramo da igramo kao protiv Grčke, da igramo kao tim i jedino tako možemo da se plasiramo na šampionat Evrope u Francuskoj. Pobeda nad Grčkom je dobar putokaz”", zaključio je Gudelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve