Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.11.2014.

14:35

Stanojević: Razmišljao o ostavci

Trener Makabija iz Haife Aleksandar Stanojević priznao je nakon četvrtog uzastopnog poraza da je razmišljao o ostavci i pre njega.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Zeleni" su novi neuspeh u nizu doživeli protiv Makabija iz Petah Tikve (1:0) u subotu, pa su tek iznad zone ispadanja u izraelskom šampionatu.

"Ostakva je jedna od stvari o kojoj sam razmišljao prošle nedelje. Ako sam razmišljao o tome tada, naravno da razmišljam i sada. Teško je pričati o tome, videćemo. Imamo veliki problem", rekao je Stanojević.

Njegov tim je u prva tri kola ostvario dve pobede, ali sada zaostaje 11 bodova za liderom Ironi Kirjat Šmonom.

"Veoma samo razočarani. Razočarali smo opet navijače, moramo nešto da preduzmemo. U pretposlednjoj utakmici smo imali gol šanse, ali u poslednjoj ni to. To je veliki problem za nas. Nešto moramo da promenimo. Napravio sam neke izmene ali nisu donele rezultat", rekao je Stanojević.

Stanojević ima podršku vlasnika kluba iz Haife Jakoba Šahara koji je odbacio spekulacije o budućnosti trenera iako je najavio promene, a navijačima se zahvalio na podršci.

"Poraz od Makabija Petah Tikve je još jedan meč zbog koga sam se osetio posramljeno. Napravićemo promene u timu i zajedno se vratiti na pravi put", saopštio je Šahar.

U narednom meču Makabi na svom terenu u Haifi dočekuje Hapoel Akru, koji ima bod vipe posle sedam mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve