Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.10.2014.

22:47

Turan presudio, 4 tima po 3 boda

Fudbaleri Atletika savladali su Juventus u Madridu sa 1:0, a Malme je takođe na svom terenu bio bolji od Olimpijakosa 2:0 u drugom kolu A grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle dve runde sve četiri ekipe imaju po tri boda, pa nas očekuje izuzetno neizvestan nastavak takmičenja.

Čovek odluke u Madridu bio je Arda Turan u 75. minutu, dok je Markus Rosenberg bio dvostruki strelac u trijumfu Malmea.

Derbi dana nije opravdao očekivanja – okršaj na Visente Kalderonu nije doneo mnogo šansi ni zanimljive igre, a odlučila je jedna lepa akcija Atletika. U 75. minutu Huanfran je centrirao sa desne strane, a Turan je glavom sproveo loptu u mrežu.

U Švedskoj se igrao meč LŠ prvi put posle 5076 dana i duela Helsinborg – PSŽ 2000. godine, a fudbaleri Malmea potrudili su se da dan bude veličanstven za domaće navijače.

Olimpijakos je prvo propustio nekoliko šansi, da bi u 42. minutu Markus Rozenberg iskoristio veliku grešku golmana Himenesa i štopera Botije i tako je doveo svoj tim u vođstvo.

Na osam minuta do kraja Rozenberg je ponovo bio strelac, ovoga puta na asistenciju Cibickog, a golu je prethodila još jedna loša reakcije odbrane gostiju.

Grupa A:
Atletiko Madrid – Juventus 1:0
Turan 75
Malme – Olimpijakos 2:0
Rozenberg 42, 82
Tabela: Juventus 3, Atletiko 3, Malme 3, Olimpijakos 3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve